KATEGORI

VIDEO SHARE

Babagan awake dhewe

JiangsuXinchengGlassware Co., Ltd. dumunung ing taman industri distrik Tinghu ing kutha Yancheng, yaiku perusahaan manufaktur profesional sing diadegake wiwit taun 2005. Kanthi modal ndhaptar 1,5 yuta dolar, XinchengBarang kacakalebu area 100 hektar, lan area pabrik 35000 meter persegi.Ana luwih saka 500 karyawan, kalebu 20 teknisi senior lan desainer.Xincheng Kaca uga duwe tim sales kuwat kalebu pasar domestik lan jaban rangkah.

Xincheng Glassware mbukak babagan 15 baris produksi, kang kalebu 8 mesin-dipencet garis produk lan 3 mesin-diunekake baris produk, 3 baris kanggo tangan-diunekake produk lines.We duwe domestik gedhe 120 ton tungku karo kapasitas gedhe.

Waca liyane

+

Taun Pengalaman

+

Tenaga Kerja Terampil

$

dodolan taunan

Area ditutupi

Warta & Acara

whatsapp