KATEGORITË

SHPËRNDAJENI VIDEOT

Rreth Nesh

JiangsuXinchengGlassware Co., Ltd. e vendosur në parkun industrial të distriktit Tinghu në qytetin Yancheng, e cila është një ndërmarrje prodhuese profesionale e themeluar që nga viti 2005. Me një kapital regjistër prej 1.5 milion dollarë, XinchengEnë qelqimbulon një sipërfaqe prej 100 hektarësh dhe sipërfaqe fabrike prej 35000 metrash katrorë.Ka më shumë se 500 punonjës, të cilët përfshijnë 20 teknikë dhe projektues të lartë.Xincheng Glass ka gjithashtu një ekip të fortë shitjesh duke përfshirë tregjet e brendshme dhe të huaja.

Xincheng Glassware drejton rreth 15 linja prodhimi, të cilat përfshijnë 8 linja produktesh të shtypura me makinë dhe 3 linja produktesh të prodhuara me makinë, 3 linja për linja produktesh të prodhuara me dorë. Ne kemi një furrë të madhe vendase 120 tonësh me kapacitet të madh.

Lexo më shumë

+

vite eksperience

+

Punëtorë të kualifikuar

$

Shitjet vjetore

Zona e mbuluar

Lajme & Ngjarje

whatsapp