KATEGORI

Bagikeun video

Tentang Kami

JiangsuXinchengGlassware Co., Ltd. lokasina di taman industri distrik Tinghu di kota Yancheng, nu mangrupakeun perusahaan manufaktur profésional ngadeg saprak 2005. Kalawan ibukota register 1,5 juta dollar, XinchengBarang gelasnyertakeun wewengkon 100 acres, sarta aréa pabrik 35000 méter pasagi.Aya langkung ti 500 karyawan, kalebet 20 teknisi senior sareng desainer.Xincheng Glass ogé gaduh tim penjualan anu kuat kalebet pasar domestik sareng luar negeri.

Xincheng Glassware ngajalankeun ngeunaan 15 garis Productions, nu kaasup 8 mesin-dipencet garis produk na 3 mesin-ditiup garis produk, 3 garis pikeun produk leungeun-ditiup lines.We boga domestik badag 120 ton tungku kalayan kapasitas badag.

Maca deui

+

Taun Pangalaman

+

Pagawe terampil

$

Penjualan taunan

Wewengkon katutupan

News & Kajadian

whatsapp