КАТЕГОРИИ

СПОДЕЛУВАЈТЕ ВИДЕА

За нас

ЏиангсуКсинченгGlassware Co., Ltd. лоциран во индустрискиот парк на областа Tinghu во градот Yancheng, кој е професионално производствено претпријатие основано од 2005 година. Со регистерски капитал од 1,5 милиони долари, XinchengСтаклени садовизафаќа површина од 100 хектари, а фабричка површина од 35000 квадратни метри.Има повеќе од 500 вработени, меѓу кои и 20 високи техничари и дизајнери.Xincheng Glass, исто така, има силен тим за продажба, вклучувајќи ги домашните и странските пазари.

Xincheng Glassware работи со околу 15 производни линии, кои вклучуваат 8 линии на производи со машинско пресување и 3 линии на производи од машина, 3 линии за рачно дувани производи. Имаме голема домашна печка од 120 тони со голем капацитет.

Прочитај повеќе

+

Години на искуство

+

Квалификувани работници

$

Годишна продажба

Покриена површина

Вести и настани

whatsapp